ERZURUM / HINIS - Bellitaş İlkokulu

2/A SINIFININ SIFIR ATIK KAPSAMINDA YAPTIĞI KUKLALAR KUKLALAR

Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında okulumuz pano çalışması

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda etkinliklerle  kutlanmıştır.

Kas

3. sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersi "Duyu Organlarının Önemini Fark Eder" konusunu eğlenceli şekilde kavramışlardır.

Ekm

Öğrencilerimize okula gelip giderken yol üzerinde, araçta nasıl davranmaları gerektiği; hangi kurallara uyacakları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Bilgilendirme yapan  Trafik görevlilerine ve katılan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

2. sınıf Matematik dersi onluğa yuvarlama konusu etkinliklerle daha anlaşılır şekilde aktarılmıştır.Sayıları onluğa yuvarlayarak öğrenmek, gelecek konularda işlemleri kolaylaştıracaktır.

Ekm

Anasınıfı öğrencilerimiz minik parmaklarıyla, kendi gözlerinden sonbaharın gelişini konu alarak; geri dönüşüm malzemeleriyle yaprak çalısması yapmıştır.

Ekm

4.Sınıf Dünyamızın hareketleri konusunda öğrencilerimiz tarafından geri dönüşüm malzemeleri ile görsel materyal olusturulmuştur. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz Dünyanın dönme ve dolanma hareketlerini yaparak yaşayarak kavramışlardır.

Nis

Bir çocuğu eğitmek o ülkenin kaderini belirler.Bu günün sahipleri öğrencilerimizle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda sevgi ve coşku ile kutladık.

Mrt

Okulumuz ERDEM çalışmaları kapsamında doğa, çevre ve hayvanlara fedakarlık değeriyle alakalı doğadaki kuşlar için atık malzemelerden yuva yapılarak okul bahçemizdeki ağaçlara yerleştirilmiştir.

Şbt

Öğrencilerimizin eleştirel ve yaratıcı düşünmelerini geliştirmek için geleneksel zeka ve strateji oyunlarımızdan Mangala ve Santraç oyunu etkinliklerimiz devam ediyor.